FilmiFen » Трилъри » Frequency / Пряко включване (2000) BG AUDIO

Frequency / Пряко включване (2000) BG AUDIO

Гледай онлайн - Frequency / Пряко включване (2000) BG AUDIO

Frequency / Пряко включване (2000) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Трилъри
Година: 2000
Държава: САЩ
Режисьор: Грегъри Хоблит
В ролите: Денис Куейд, Джим Кавийзъл, Елизабет Митчел, Питър Макнийл, Андре Брофър, Ноа Емерих, Шон Дойл, Даниел Хенсън и др.
Времетраене: 119 минути
Български дублаж: Да
По време на изключително рядко настъпващи атмосферни влияния Джон открива старата любителска станция на баща си. Той влиза във връзка с човек, с когото разговаря за събития с много стара дата и, който не живее в настоящето. Изуменият Джон открива, че това всъщност е баща му. Твърдо решен да промени трагичното събитие от миналото, Джон го предупреждава за грешката, която е допуснал някога и, която ще струва живота му.

Франк следва предупреждението на сина си и инстинкта си, но скоро и двамата мъже осъзнават, че промяната на миналото не може да остане без последствия. Джон ще си възвърне баща си, но ще загуби майка си. Пряко включване" възкресява позната история за "машината на времето" - тази извечна мечта на човека да преодолее еднолинейността на ставащите събития. Но авторите на филма не остават само на равнището на любопитната история.

Те се опитват да я изпълнят с някаква философска дълбочина, която да осмисля "търсенето на изгубеното време". Те извеждат внушението, че промяната на едни събития неизбежно води до промяна на други. Човек не е в състояние да измени съдбата си, а трябва да изживее живота с всички възможни грешки и заблуди, колкото и да не му се иска...

Онлайн филми Трилъри. Frequency / Пряко включване (2000) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
15
16
1
Филми от други категории
Рейтинг 0.5
SD 480
Рейтинг 0.3
SD 360