Филми

Реклама

Стани фен

» Настройки за гледане на онлайн филми и телевизия във FilmiFen

Настройки за гледане на онлайн филми и телевизия във FilmiFen

ЗА ДА ГЛЕДАТЕ ОНЛАЙН ФИЛМИ Е НЕОБХОДИМО:

1. ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА WWW.VK.COM И ДА СТЕ ЛОГНАТИ В МРЕЖАТА ИМ, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ФИЛМИТЕ НЯМА ДА ВИ СЕ ОТВАРЯТ!!!.

2. ДА ИЗТЕГЛИТЕ И ИНСТАЛИРАТЕ ПОСЛЕДНАТА ВЕРСИЯ НА "Flash Player"

 

Може да го изтеглите от тук: Adobe Flash Player

 

След като го изтеглите, задължително затворете браузъра (браузърите си) преди да инсталирате, иначе инасталацията няма да е успешна!

 


 

ЗА ДА ИГРАЕТЕ ОНЛАЙН ИГРИ СЪЩО Е НУЖНО ДА ИМАТЕ ИНСТАЛИРАН Adobe Flash Player

 


 

ЗА ДА ГЛЕДАТЕ ОНЛАЙН ТЕЛЕВИЗИЯ И СЛУШАТЕ РАДИО Е НЕОБХОДИМО ДА ИНСТАЛИРАТЕ ПЛЕЪРИ И ПЛЪГИНИ!:

 

ВАЖНО!

1. На този етап са активни единствено каналите, които имат някое лого от долупосочените. Работим по пускането на останалите в списъка, и ще бъдат активирани поетапно!

2. Браузърът Google Chrome вече не поддържа VLC, така че за да ви се зареждат радио и телевизионните канали е нужно да ползвате друг браузър!.

 

Над всеки един канал се показва лого, което отговаря на едно от долупосочените, и за да гледате конкретния канал би трябвало да изтеглите и инсталирате дадения плъгин или плеър. Препоръчваме ви да инсталирате само плъгини и плеъри, от които имате нужда за да гледате даден канал

 

За да не ви се променят настройките относно текущия ви любим плеър, чрез който гледате видео, или слушате музика в компютъра си, направете следното:

При инсталация на даден плеър, премахвайте отметките ако плеъра ви предлага да бъде основен за видео или аудио!

 


Потребителите на операционна система Windows, за да гледат канали
отбелязани със Windows Media Player , трябва да инсталират Windows Media Player (http://windows.microsoft.com/bg-bg/windows/download-windows-media-player). Обикновено го има исталиран в компютъра ви!

 

Ако вие използвате браузър Chrome, Opera, Safari или Mozilla Firefox, то за да гледате онлайн тв, използвайте плъгин WMP Firefox Plugin (http://www.interoperabilitybridges.com/windows-media-player-firefox-plugin-download) .

 

 

Потребителите на Mac OS X трябва да инсталират Windows Media за QuickTime (http://windows.microsoft.com/bg-bg/windows/windows-media-components-quicktime) за да гледат съдържание на Windows Media в Интернет чрез браузър.

 

Adobe Flash - Adobe Flash Playerза Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari (http://get.adobe.com/flashplayer/) - среда Adobe Flash Player.

 


Silverlight - Silverlight (http://www.microsoft.com/silverlight/resources/install.aspx) - технология Microsoft Silverlight (при изтегляне чрез браузър Opera, не се определя автоматично типът на операционната ви система), Silverlight за Linux можете да изтеглите от тук (http://www.go-mono.com/moonlight/download.aspx).


RealPlayer - RealPlayer (http://www.real.com/realplayer); RealPlayer за Linux (http://www.real.com/realplayer/linux).


QuickTime - QuickTime (http://www.apple.com/quicktime/download/).


Octoshape - Octoshape (http://octoshape.com/?page=get_octo/get_octo) - необходимо е да се инсталира надстройка към плеъра, за да може да се гледа онлайн тв чрез P2P.


TVU Network - TVU Network - плъгинът трябва да се инсталира за браузърите (засега работи само на Internet Explorer и Mozilla Firefox) ОС Windows (http://dl.tvunetworks.com/PluginInstaller.exe),

ОС MacOSX 10.5.x (http://dl.tvunetworks.com/TVUPlugin_mac.v1.0.1.xpi), за гледане чрез P2P.


VLC - VLC за Windows (http://www.videolan.org/vlc/). Нужен е за да гледате някои канали в раздел "Онлайн TV!
www.FilmiFen.comГласувайте за FilmiFen