Филми » Екшън » Wheels on Meals - Part 2

Wheels on Meals - Part 2

Закуска на колела - Част 2 / Wheels on Meals - Part 2

Wheels on Meals - Part 2
SD 360
Година: 1984
Държава: Хонконг
Режисьор: Sammo Hung Kam-Bo
Времетраене: 53 минути
Български дублаж: Не
Двама китайци /Чан и Биао Юен/ си изкарват прехраната като стопанисват каравана за продажба на бърза закуска в Испания. Чан е ленив и флегматичен шегаджия, докато Юен е спретнат и отговорен перфекционист. Един ден те се запознават със сексапилна крадла, която им завърта главите и преобръща ежедневието им с главата надолу.

Докато двамата си съперничат за вниманието й с достойни за съжаление смехотворни методи, тя успява да ги обере, да ги намеси в улична схватка с арогантни рокери, да ги направи мишена на мафията и за капак на всичко да пусне по следите им самозван частен детектив с полукриминални наклонности/ в ролята Само Хунг Кам Бо/.

Дали загадъчната "въртиопашка" ще погуби двамата наивни азиатци или ще се окаже ключ към разрешаването на огромна конспирация? Гледайте и ще разберете. Финалната сцена на филма е заснета в истински средновековен замък в Испания, а двубоят на Джеки Чан с шампиона по кикбокс Бени "The Jet" Уркидес /играещ един от "лошите"/ единодушно е признат от зрителите за една от трите най-атрактивни сценични схватки в историята на киното! Забавлявайте се!
Wheels on Meals - Part 2
Ad1 Ad2

Филми онлайн Екшън / Комедия / Приключенски. Wheels on Meals - Part 2

Плейъри Помощ
player_cover
8
8
0