Dirty Ho

Мръсникът Хо / Dirty Ho

Dirty Ho
SD 240
Година: 1979
Държава: Hong Kong
Режисьор: Chia-Liang Liu
Времетраене: 103 min.
Български дублаж: Не
Етикети: Dirty, Ho, Мръсникът, Хо, 1979
Какво да ви кажа... Блестящ филм. Дадох си труда да го превеждам не само защото кантонският китайски ми е слабост, но и защото историята е страхотна. С две думи - търговец на бижута отива в Гуан Донг да търгува. Там, в един плаващ бардак среща местен младеж, хаймана и развейпрах. Двамата започват да се състезават кой ще привлече вниманието на момичетата от бардака, като за целта си служат с мръсни номерца, а накрая дори стигат до бой. Търговецът успява да надхитри младежа Хе, да спечели момичетата и дори да прибере сандъчето с бижута, което Хе е ползвал за примамка на девойките.

Оттук натакък Хе жадува отмъщение. Не му е за сандъчето със съкровища, което той е откраднал от местен съдия, нито за момичетата, които са евтини и продажни... хм, вие се сетете какви, но нараненото достойнство крещи за мъст. Младежът поназнайва кунг-фу и е доста ербап и когато го пускат от ареста, той се отправя право към бижутера. Преди да стигне до него, обаче, налита на "Четиримата сакати дяволи" - смехотворен квартет бандити, които са пратени да го търсят от съдията, на който е задигнал бижутата. После, тъкмо да спипа гадния бижутер и налита на телохранителката му - красива проститутка, чието основно оръжие е китайската лютня.

Тя го наранява с меча си, който е отровен и сега Хе трябва да търси и противоотрова. Той не подозира, че мнимият бижутер е всъщност син на китайския император и негов престолонаследник и че всичките му беди с полицията, местни бандити и телохранители са всъщност част от далеч по-дълбок план. Е, престолонаследникът Хо и гаменът Хе ще се сприятелят и ще се опитат да запазят взаимно животите си.

Това може би не е толкова лесно - в ход е заговор за убийството на императорският син - той става обект на посегателства навсякъде - във винарната, на улицата, в антикварния магазин, в дома където е отседнал... Негови врагове са най-великите придворни кунг-фу майстори, както и една весела гей-дружинка... Но това е съдбата на китаеца - кунг-фу, ориз и размножаване. Приятно гледане с този наистина хитър филм.
Dirty Ho
Ad1 Ad2

Филми онлайн Азиатски / Комедия / Екшън. Dirty Ho

Плейъри Помощ
player_cover
3
5
2