FilmiFen » Трилъри » Forever Mine / Завинаги моя (1999)

Forever Mine / Завинаги моя (1999)

Гледай онлайн - Forever Mine / Завинаги моя (1999)

Forever Mine / Завинаги моя (1999)
SD 360
Жанр: Трилъри
Година: 1997
Държава: САЩ
Режисьор: Пол Шрейдър
В ролите: Рей Лиота, Джоузеф Файнс, Гретхен Мол, Винсент Лареска и др.
Времетраене: 115 минути
Български дублаж: Не
"Завинаги моя" носи старомодната елегантност на приказките. Филмът започва през 1987 г. на борда на самолет, пътуващ от Маями за Ню Йорк. В първа класа седи един пасажер на име Мареска (в ролята Джоузеф Файнс) - заможен кубинец със саката ръка и с половин липсващо лице. Докато лети, той сънува и така разбираме къде е изгубил красивата си физиономия.

През 1973 г. той е бил пиколо в розов хотел в Маями Бийч. Тогава името му било Алън – романтичното момче. Един ден той видял руса жена в бял бански да излиза от морето и се влюбил в нея. Това е филм, който наистина вярва в такива чудеса и ги разказва с цветовете си, чувствената си музика и плавните движения на камерата. Ела (Гретхен Мол) е омъжена за един политик-рекетьор Марк (Рей Лиота). Тя обаче не успява да издържи на чара и ухажванията на Алън. След това започнали горещите им нощи.

Но Ела е малка католичка, така че трябва да признае своето прегрешение. Реакцията на Марк е прекалено брутална - първо той се опитва да натопи Алън за търговия на наркотици, след това го прострелва и обезобразява. 14 години по-късно започва едно отмъщение, когато Алън се завръща като Мареска, който е толкова богат и могъщ, че безпроблемно може да отърве Марк от затвора...

Онлайн филми Трилъри. Forever Mine / Завинаги моя (1999)

Плейъри Помощ
default
9
9
0