FilmiFen » Ужаси » The Messengers / Totem / Вестителите (2007)

The Messengers / Totem / Вестителите (2007)

Гледай онлайн - The Messengers / Totem / Вестителите (2007)

The Messengers / Totem / Вестителите (2007)
Full HD 1080
Жанр: Ужаси
Година: 2007
Държава: САЩ
Режисьор: Danny Pang, Oxide Chun Pang (as Oxide Pang)
В ролите: Kristen Stewart, Dylan McDermott, Penelope Ann Miller, John Corbett, Evan Turner, Theodore Turner, William B. Davis, Brent Briscoe, Dustin Milligan, Jodelle Ferland, Michael Daingerfield, Tatiana Maslany, Shirley McQueen, Anna Hagan, Blaine Hart, Graham Bell, Kaitlyn McMillan, Peter Scoular, Robert Benz
Времетраене: 90 мин.
Български дублаж: Не
Звездата от “Здрач” и “Паник-стая” Кристен Стюарт изпълнява главната роля в този психо-трилър, чиито режисьори са майсторите на хоръра Дани Панг и Оксид Панг. Историята на филма разказва за семейството на Рой и Денис Соломон, което напуска Чикаго и се насочва към новия си дом в един от отдалечението райони на Северна Дакота.

Първоначално всичко протича по план и живота в новата къща обещава да бъде много по-лесен и спокоен от живота в шумния и замърсен голям град. Но нещата започват да се променят когато младата дъщеря на Рой и Денис, Джес (в ролята Кристен Стюарт), става свидетелка на няколко зловещи явления, които обаче остават скрити за нейните родители.

Срещите с призрачни същества се увеличават, а опитите на Джес да предупреди останалите само усложняват отношенията й с Рой и Денис. Не след дълго мрачните тайни на къщата излизат наяве и светът на живите бива заплашен от свръхестествени сили, които не могат да бъдат унищожени.

Онлайн филми Ужаси. The Messengers / Totem / Вестителите (2007)

Плейъри Помощ
default
16
19
3