FilmiFen » Ужаси » Blood Bound / Кръвни връзки (2019)

Blood Bound / Кръвни връзки (2019)

Гледай онлайн - Blood Bound / Кръвни връзки (2019)

Blood Bound / Кръвни връзки (2019)
SD 480
Жанр: Ужаси
Година: 2019
Държава: САЩ
Режисьор: Richard LeMay
В ролите: Eden Brolin, Rosa Arredondo, Timothy Hughes
Времетраене: 101 мин.
Български дублаж: Не
На всеки 25 години започва. Обвързано с древен пакт, семейство с неограничена власт се спуска в малък провинциален град, за да пожертва човешки живот, новородено бебе, което е кръвна линия на собственото им семейство.

Ритуалът започва, когато 3 тийнейджъри проникват в дома на вещиците, за да откраднат сандък, пълен с пари. Те са хванати и подложени на ритуал, а момичето Кери е изнасилено. Кери, след като е била изнасилена от една от вещиците, се оказва бременна, осъзнава, че нероденото й бебе е мишена на зловещ заговор. Докато месеците минават и хората около нея започват да се оказват мъртви, тя отчаяно търси изход от тази немислима ситуация. Семейството трябва да изпълни този ритуал, за да запази властта си или да умре.

Отговорен за извършването на всяка жертва като посвещение е Дейвид, млад мъж, изправен пред съдбата си. Той неочаквано започва да си пада по Кери, което тежи на съвестта му, докато се приближават към последната жертва. Окултни ритуали и древни договори завладяват живота на едно момиче, обвързвайки я с...

Онлайн филми Ужаси. Blood Bound / Кръвни връзки (2019)

Плейъри Помощ
default
6
16
10