FilmiFen » Комедия » A Simple Favor / Лесна услуга (2018) BG AUDIO

A Simple Favor / Лесна услуга (2018) BG AUDIO

Гледай онлайн - A Simple Favor / Лесна услуга (2018) BG AUDIO

A Simple Favor / Лесна услуга (2018) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Комедия
Година: 2018
Държава: САЩ, Канада
Режисьор: Пол Фийг
В ролите: Ана Кендрик, Блейк Лайвли, Хенри Голдинг, Линда Карделини, Рупърт Френд, Ерик Джонсън, Джийн Смарт, Сара Бейкър, Кели Маккормак и др.
Времетраене: 116 мин.
Български дублаж: Да
Леко задръстената влогърка Стефани (Ана Кендрик) се сприятелява с очарователната и мистериозна Емили (Блейк Лайвли) в училището на децата им. Емили лесно успява да влезе под кожата на Стефани и да я омагьоса с изтънчения си и модерен начин на живот, който се различава драстично от скромното й съществуване. Блейк Лайвли е с изключително присъствие в ролята си, която е сред най-добрите й до момента. Стилна визия, женствени маниери, френска атмосфера в дома й – от създадения образ е невъзможно да се свали поглед.

Един ден тя неочаквано изчезва, оставяйки зад себе си съпруга и детето си, а Стефани ще опита да разрови миналото й, в което има неочаквани тайни. Зад изчезването на Емили започват да прозират загадъчни обстоятелства - нова скъпа застраховка, лъжлива командировка, наета кола в друг щат. Обратите в сценария се редят един след друг и ще сблъскат Стефани с предателство, тайни и откровения, любов и вярност... убийство и отмъщение.

Онлайн филми Комедия. A Simple Favor / Лесна услуга (2018) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
10
12
2
Филми от други категории
Онлайн филми - Dog / Кучето (2022)

Dog / Кучето (2022)

Комедия
С участието на:
Рейтинг 0.9
SD 480
Рейтинг 1
SD 480