Филми » Екшън » Avalon / Авалон (2001)

Avalon / Авалон (2001)

Avalon / Авалон (2001)

Avalon / Авалон (2001)
Full HD 1080
Жанр: Екшън
Година: 2001
Държава: Япония, Полша
Режисьор: Маморо Оши
Времетраене: 107 мин.
Български дублаж: Не
Етикети: Avalon, Авалон, 2001
Близкото бъдеще. Човечеството живее в антиутопичен свят. За младото поколение главна забава е нелегалната игра „Авалон“, кръстена на митичният остров от легендите за крал Артур. Тя представя виртуален свят, в който играчите водят битки помежду си и срещу програмата.

Аш е професионален играч от клас „А“. След като отборът и „Вълшебниците“, считан за непобедим, е унищожен от самата програма, тя винаги играе сама. Аш забелязва особен играч, притежаващ стил подобен на нейния. Опитите и да разбере кой е той са неуспешни. Единственото, което научава е, че той е „епископ“ (Бишоп). Още по-странен е слухът за „неутрален“ участник, изглеждащ като малко момиче. Според мнозина, той е просто бъг в програмата.

Наричат го „Призракът“ (Ghost). Между него и Бишоп има връзка. Призракът се появява винаги, когато Бишоп е влязъл в играта. От „крадеца“ Станър, Аш узнава, че съществува клас „Специален А“, експериментално ниво на „Авалон“, дело на създателите на играта. Те се наричат „Деветте сестри“, по аналогия със сестрите феи от легендите за Авалон. За да проникне в клас „Специален А“, Аш трябва да победи „Призрака“, който е една от феите - Моргана. Тя не може да направи това сама, затова с помощта на тайнственият Бишон сформира собствен отбор.
Ad1 Ad2

Филми онлайн Екшън. Avalon / Авалон (2001)

Плейъри Помощ
player_cover
0
6
6