FilmiFen » Екшън » Badges of Fury / Значки на яростта (2013) BG AUDIO

Badges of Fury / Значки на яростта (2013) BG AUDIO

Гледай онлайн - Badges of Fury / Значки на яростта (2013) BG AUDIO

Badges of Fury / Значки на яростта (2013) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 2013
Държава: Китай
Режисьор: Це Минг Уонг
В ролите: Джет Ли, Мишел Чен, Сесилия Лиу, Чан Уен, Ян Лю, Арън Шанг, Колин Чоу, Стивън Фанг, Джеки Ву и др.
Времетраене: 93 минути
Български дублаж: Да
В рамките на по-малко от 72 часа Хонг Конг е разтърсен от новините за три последователни жестоки убийства. Докато разследва дръзките престъпления често подценявания от колегите си полицейски детектив Уанг Бу Ер стига до извода, че става дума за методичен сериен убиец с извратен план. Заедно с партньора си Хуанг Фей Хонг (в ролята Джет Ли) Уанг дава старт на мащабно и опасно разследване, което въпреки скептицизма на полицейските началници бързо започва да носи резултати.

Хуанг винаги е бил в сянката на своя партньор, но това което малко хора знаят за него е, че той е всъщност ловък майстор на кунг-фу, който често е измъквал свои колеги от критични ситуации. Сегашният случай изправя Хуанг и Уанг срещу две красиви жени – начинаещата актриса Лиу Джин Шуи и нейната сестра Дай.

Първоначално Лиу е основната заподозряна, но нови открития поставят под съмнение действията на Дай, която от своя страна твърди, че няма нищо общо с убийствата. Ситуацията става още по-заплетена, когато Уанг решава да се представя за приятеля на Лиу с надеждата, че така ще привлече вниманието на убиеца.
Badges of Fury / Значки на яростта (2013) BG AUDIO

Онлайн филми Екшън. Badges of Fury / Значки на яростта (2013) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
7
13
6