FilmiFen » Ужаси » The Appearing / Явлението (2014)

The Appearing / Явлението (2014)

Гледай онлайн - The Appearing / Явлението (2014)

The Appearing / Явлението (2014)
SD 360
Жанр: Ужаси
Година: 2014
Държава: САЩ
Режисьор: Дарик Гейтс
В ролите: Уил Уайлс, Диин Кейн, Дон Суейзи, Куинтън Арън, Емили Брукс, Фолфганг Бодисън и др.
Времетраене: 92 минути
Български дублаж: Не
Вдъхновен от истински събития и заснет в стила на ”Падналия ангел” и ”Обсебване” филма с Дон Суейзи и Уил Уолъс разказва историята на градския детектив Майкъл, който след трагичната смърт на своята дъщеря се мести заедно със съпругата си Рейчъл в малко провинциално градче. Няколко дни след пристигането си Майкъл започва да работи в местния шерифски офис и е напълно убеден, че живота далеч от големия град ще бъде значително по-спокоен. Но още през първия си работен ден той е назначен да разследва мистериозното изчезване на младо местно момиче.

Заедно с новия си партньор, шериф Хендрикс, Майкъл започва да работи по случая и бързо открива, че заключения в лудница приятел на изчезналата може да има нещо общо със случая. Но след серия срещи с местни жители и лекари двамата полицаи разкриват, че зад всичко стои страховито демонично същество, което може да е отговорно и за няколко други изчезвания в местността.

Но Майкъл и Хендрикс не са единствените, които се изправят срещу зли сили. Рейчъл е измъчвана от тежки кошмари и видения в които присъства окървавено момиче. Скоро свръхестественото същество обладава напълно Рейчъл и Майкъл попада в сложна ситуация от чиито изход зависи не само живота на изчезналото момиче, но и живота на съпругата му.

Онлайн филми Ужаси. The Appearing / Явлението (2014)

Плейъри Помощ
default
52
46
-6