FilmiFen » Трилъри » The Triangle / Бермудският Триъгълник (2005) - Част 2

The Triangle / Бермудският Триъгълник (2005) - Част 2

Гледай онлайн - The Triangle / Бермудският Триъгълник (2005) - Част 2

The Triangle / Бермудският Триъгълник (2005) - Част 2
HD 720
Жанр: Трилъри
Година: 2005
Държава: САЩ, Великобритания
Режисьор: Крейг Баксли
В ролите: Ерик Столц, Катрин Бел, Лу Даймънд Филипс, Брус Дейвисън, Майкъл Роджърс, Сам Нийл, Лиса Бренър, Джон Слоун и др.
Времетраене: 84 минути
Български дублаж: Не
Съвременен транспортен кораб се сблъсква с испанската армада...на Христофор Колумб. Истински ли са пътешествениците от 16 век? Или демонични призраци, дошли за да напомнят на живите, че смъртта и миналото са относителни понятия? Милионерът Ерик Беринал (Сам Нийл) губи екипаж след екипаж и кораб след кораб в загадъчния Бермудски триъгълник.

Докато накрая решава да наеме група от специалисти, които да решат загадката и спасят бизнеса му. Екзотичната сбирщина от авантюристи включва скандалния репортер Хауърд Томас (Ерик Столц), океаноложката Емили Патерсън (Катрин Бел), отнесения австралийски метеоролог Брус Селар (Майкъл Роджърс) и откачалката Стан Латем (Брус Дейвисън). На всеки от тях магнатът е направил предложение, което не може да бъде отхвърлено.
С напредването на експедицията, нейните членове все повече затъват в странни събития, които скоро се превръщат в истински кошмар. Междувременно, един съвсем страничен човек провежда свое лично разследване.

Активистът на Грийн пийс Мино Палома (Лу Даймънд Филипс) е обявил лична война на същите демони, обсебили живота му, след като се е оказал неволен свидетел на сблъсъка между японски китоловен кораб и плавателен съд на Грийн пийс. Мино инстинктивно усеща, че състоянието му няма нищо общо с частичната амнезия.

Призраци, изчезващи трупове, появяващи се мъртъвци, които са остарели през годините след собствената си смърт, алтернативни реалности, теории на конспирацията се оплитат в гордиев възел, чието разсичане изглежда зловещо и невъзможно.
Дали ще има оцелели, които да разкажат какво се е случило и къде се крие обяснението на страшната загадка? Филмовата терца "Триъгълникът" е номиниран от Академията за научно-фантастични, хорър и фентъзи филми на САЩ за наградата Сатурн за поддържаща мъжка (Сам Нийл) и женска (Катрин Бел) роля и за най-добра творба за телевизионен екран за 2005 година.
Сценарият разпределя гъвкаво драматичната тежест между трите филма, запазвайки разрешението на загадката за последния, като в същото време осигурява и на първите два занимателна интрига.

Първата част на шоуто е изцяло развита в традициите на хоръра, постепенно се вмъкват повече научно-фантастични елементи. Режисьорът Крейг Баксли има зад гърба си няколко адаптации на Стивън Кинг за малкия екран.
Така че съспенсът е територия, в която се чувства у дома си.
Всичко това, опаковано в изключителни специални ефекти се превръща в преживяване, достойно за легендарната слава на истинския Бермудски триъгълник.
The Triangle / Бермудският Триъгълник (2005) - Част 2

Онлайн филми Трилъри. The Triangle / Бермудският Триъгълник (2005) - Част 2

Плейъри Помощ
default
4
4
0