FilmiFen » Филми драма » Third Person / Трети човек (2013) BG AUDIO

Third Person / Трети човек (2013) BG AUDIO

Гледай онлайн - Third Person / Трети човек (2013) BG AUDIO

Third Person / Трети човек (2013) BG AUDIO
SD 480
Година: 2013
Държава: Великобритания, САЩ, Германия, Белгия
Режисьор: Пол Хагис
В ролите: Лиъм Нийсън, Мила Кунис, Моран Атис, Джеймс Франко, Оливия Уайлд, Рикардо Скамарцио, Кейси Афлек, Ким Бейсинджър, Мария Бело, Ейдриън Броуди и др.
Времетраене: 137 минути
Български дублаж: Да
Cюжетът на филма Трети човек / Third Person ни представя три различни любовни истории, които се развиват в три различни града - Париж, Ню Йорк и Рим, но в крайна сметка се оказват, че са взаимосвързани.

Първата история се развива в Рим, където младия писател Майкъл, който наскоро е получил развод от бившата си жена, се среща със своята бивша любовница Анна. Двамата започват нова връзка, но тя няма как да продължи, заради тайна, която не позволява двамата да са заедно.

Втората история се развива в Ню Йорк, където Джулия е обвинена в опит за убийство на нейния син. Съдът е разпоредил детето да се гледа от бащата, а Джулия прави всичко възможно да докаже своята невинност и да може отново да гледа детето си.

Третата история се развива в Париж, където американски бизнесмен на име Сийн е дошъл на пътешествие. Там той среща красива италианка, в която се влюбва, но нейното дете е отвлечено, а похитителя иска голям откуп, който Сийн трябва да плати. По време на всичко това Сийн изпада в подозрения дали всичко това, което се случва е истина.

Онлайн филми Филми драма. Third Person / Трети човек (2013) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
15
21
6
Филми от други категории