FilmiFen » Исторически » Selma / Селма (2014) BG AUDIO

Selma / Селма (2014) BG AUDIO

Гледай онлайн - Selma / Селма (2014) BG AUDIO

Selma / Селма (2014) BG AUDIO
HD 720
Година: 2014
Държава: Великобритания, САЩ, Франция
Режисьор: Ава ДюВерней
В ролите: Кармен Еджого, Комон, Теса Томпсън, Том Уилкинсън, Опра Уинфри, Куба Гудинг-мл., Джовани Рибизи, Тим Рот, Алесандро Нивола, Дейвид Оуелоу, Мартин Шийн, Дилън Бейкър и др.
Времетраене: 2 ч. 02 мин.
Български дублаж: Да
Етикети: Selma, Селма, 2014, BG AUDIO
Селма е историята на едно цяло движение. Филмът представлява хроника на един период от три месеца през недалечната 1965 година. Става на въпрос за небезизвестния Доктор Мартин Лутър Кинг, който води опасна кампания срещу неправдите.

Той цели да се достигне до равноправие при гласуването на хората, но среща огромен отпор от опонентите си. Великият марш от Селма до Монтгомъри има за себе си кулминация, която се изразява в издаването на акта за правата при гласуване от 1965, подписан от Президент Джонсън.

Това е една от най-големите победи на бойците за човешките права в обществото. В този филм ще видим една истинска история за Мартин Лутър Кинг и неговите братя и сестри в обществото, които са споделяли вижданията му.

Той е един от малкото хора, които с делата си и с думите си са промени света, в който живеем – въпреки всичко и въпреки всички. Това е един филм, който ние трябва да видим, и който поколенията след нас трябва да видят, за да запазят човечното в себе си.

Онлайн филми Исторически. Selma / Селма (2014) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
2
3
1