FilmiFen » Трилъри » The Ninth Gate / Деветата порта (1999)

The Ninth Gate / Деветата порта (1999)

Гледай онлайн - The Ninth Gate / Деветата порта (1999)

The Ninth Gate / Деветата порта (1999)
SD 360
Жанр: Трилъри
Година: 1999
Държава: Испания, Франция, САЩ
Режисьор: Роман Полански
В ролите: Джони Деп, Франк Лангела, Лена Олин, Еманюел Сение, Барбара Джефорд, Джак Тайлър, Хосе Лопез Родеро, Тони Амони, Джеймс Русо, Уили Холт, Алън Гарфийлд и др.
Времетраене: 133 мин.
Български дублаж: Не
Това което казва филмът може да е истина, може да не е, но със сигурност е полезно да се замисли човек върху него. Наблюдавайки степента на деградация на обществото, изглежда вече сме стигнали и минали всички крайности (порти). Вече сме пред последната врата към подземния свят. Този филм е смел, изтънчен и проницателен, което автоматично го застрашава от опасността да не бъде разбран, както и стана когато излезе по белия свят.

Деветата порта приема формата на сатанински мистичен трилър, в който Джони Деп обикаля света за да разгадае тайната на една книга, която уж била писана от Сатаната. Само че приликите с Индиана Джоунс свършват дотук. Докато мистерията наистина се развива ритмично, това е само повърхностното ниво на филма и само по себе си е увлекателно, но не е нещо особено. Истинското дяволито значение на филма е като сатира на моралното пропадане на обществото.

Онлайн филми Трилъри. The Ninth Gate / Деветата порта (1999)

Плейъри Помощ
default
23
29
6