FilmiFen » Ужаси » Ghost Ship / Призрачен кораб (2002)

Ghost Ship / Призрачен кораб (2002)

Гледай онлайн - Ghost Ship / Призрачен кораб (2002)

Ghost Ship / Призрачен кораб (2002)
SD 480
Жанр: Ужаси
Година: 2002
Държава: САЩ, Австралия
Режисьор: Стив Бек
В ролите: Гейбриъл Бърн, Рон Елдард, Айзая Уошингтън, Джулиана Маргулис, Дезмънд Харингтън, Карл Ърбан, Емили Браунинг, Франческа Ретондини, Алекс Димитриадес и други
Времетраене: 91 минути
Български дублаж: Не
Намери и запази. Всеки, който има достатъчно късмет да открие изоставен кораб, плаващ в международни води, го придобива и може да го изтегли до пристанище. Или, както е в случая с екип по изваждане на потънали кораби, ако няма достатъчно късмет. Призрачен Кораб"" е стилна, изпълнена с поразителни специални ефекти, приказка на ужаса от продуцентите на “Къщата на хълма” и “13 призрака” -Гилбърт Адлър, Джо Силвър и Робърт Земекис.

Специалисти, обучени да се справят във всяка въображаема ситуация, се сблъскват с невъобразимото след като се качват на борда на изоставен луксозен лайнер. Джулиана Маргулис, Рон Елдард, Айзая Уошингтън и Гейбриъл Бърн са сред хората, които ще се изправят срещу морски колекционер на души.

А салонът, кухнята, капитанската кабина и другите корабни помещения са блестящо подредени за страховитото пътешествие, режисирано от Стив Бек (“13 призрака”). Приятно пътуване, фенове на ужасите!

Онлайн филми Ужаси. Ghost Ship / Призрачен кораб (2002)

Плейъри Помощ
default
36
33
-3