FilmiFen » Криминални » The Irishman / Ирландецът (2019)

The Irishman / Ирландецът (2019)

Гледай онлайн - The Irishman / Ирландецът (2019)

The Irishman / Ирландецът (2019)
SD 480
Година: 2019
Държава: САЩ
Режисьор: Мартин Скорсезе
В ролите: Робърт Де Ниро, Ал Пачино, Джо Пеши, Ана Пакуин, Джеси Племънс, Стивън Греъм, Боби Канавали, Харви Кайтел, Рей Романо, Кейт Арингтън, Наташа Романова, Патрик Гало, Джоузеф Русо и др.
Времетраене: 209 мин.
Български дублаж: Не
По мемоарите "I Heard You Paint Houses" (2005 г.) на американския следовател, заместник-главен прокурор на САЩ и автор Чарлз Бранд.

В центъра на сюжета се намира гангстера Франки Ширан (Робърт се Ниро), известен с прякора си Ирландеца. Разказващ на смъртното си легло за тъмното си минало, той признава, че се е научил да убива без угризения на съвестта, по време на Втората световна война. Когато се е върнал в САЩ е намерил приложение за „уменията си“ в средите на криминално проявените.

Негово дело са 25 поръчкови убийства, в това число се предполага, че е замесен и в изчезването на профсъюзния деец Джими Хофа. Джо Пеши ще се превъплъти в образа на боса на пенсилванската мафия Ръсел Буфалино, който най-вероятно, също има пръст в изчезването на Джими Хофа.

Харви Кайтел ще се преобрази в криминалния авторитет Анджело Бруно, а Боби Канавале предстои да изиграе ню-йоркския гангстер Лудия Джо Гало. Стивън Греъм ще влезе в ролята на Тони Провенцано – капо на престъпната фамилия Дженовезе. Ана Пакуин ще бъде дъщерята на Франки Ширан – Пеги.

Онлайн филми Криминални. The Irishman / Ирландецът (2019)

Плейъри Помощ
default
15
16
1