FilmiFen » Трилъри » White Noise 2: The Light / Бял Шум 2: Светлината (2007)

White Noise 2: The Light / Бял Шум 2: Светлината (2007)

Гледай онлайн - White Noise 2: The Light / Бял Шум 2: Светлината (2007)

White Noise 2: The Light / Бял Шум 2: Светлината (2007)
SD 480
Жанр: Трилъри
Година: 2007
Държава: САЩ, Канада
Режисьор: Патрик Ласе
В ролите: Нейтън Филион, Ед Андърс, Джошуа Балард, Кендъл Крос, Брад Търнър
Времетраене: 95 мин.
Български дублаж: Не
"Семейството на главния герой в “White noise 2” е брутално убито, но самият той като по чудо остава жив. След смъртта на най-близките му, мирогледът на героя се променя напълно. Той открива, че притежава свръхестествената способност да предсказва кои хора скоро ще умрат. Героят решава, че е негова мисия да спасява жертвите от прегръдката на Смъртта.

Продукцията ще се понрави на всички, които са фенове на класици в хорър жанра “White Noise 2: The Light” е една продукция на филмовите компании “Rogue Pictures” и “Gold Circle Films”.

Сценаристът Мат Вени разкрива, че в същността си “White Noise 2: The Light” представлява мрачен хорър трилър, изпълнен със смразяващи специални ефекти и впечатляващи обрати в сюжетната линия. Той е уверен, че продукцията ще се понрави на всички, които са фенове на класици в хорър жанра като Брайън Де Палма, Алфред Хичкок, Роман Полански и Стивън Кинг.

Сценарият на продължението няма да е свързан пряко с този от първата част на “White Noise”, в който главната роля изпълни Майкъл Кийтън. До известна степен сюжетът напомня на историите от поредицата “Final Destination”. Основната идея в “White Noise 2: The Light” обаче е, че хората всъщност могат да бъдат спасени от Смъртта, но за това трябва да бъде платена съответната цена...

Онлайн филми Трилъри. White Noise 2: The Light / Бял Шум 2: Светлината (2007)

Плейъри Помощ
default
15
18
3