FilmiFen » Семейни » A Christmas Story Christmas / Коледна история по Коледа (2022)

A Christmas Story Christmas / Коледна история по Коледа (2022)

Гледай онлайн - A Christmas Story Christmas / Коледна история по Коледа (2022)

A Christmas Story Christmas / Коледна история по Коледа (2022)
SD 480
Жанр: Семейни
Година: 2022
Държава: САЩ, Мексико, Унгария, Канада
Режисьор: Clay Kaytis
В ролите: Peter Billingsley, Erinn Hayes, River Drosche, Julianna Layne, Julie Hagerty, Scott Schwartz, R.D. Robb, Ian Porter, Sam Parks, Davis Murphy, Zack Ward, Ian Petrella, Benjamin Noble, Julie Yammanee, Rosa O'Reilly, Michael Flemming, Derek Morse, Henry Miller
Времетраене: 1 ч 41 мин
Български дублаж: Не
„Коледна история по Коледа“ – дългоочакваното продължение на класиката „Коледна история“ идва в HBO Max на 17 ноември. Семейната комедия от Warner Bros. Pictures и HBO Max се завръща с нова порция празнини приключения. Този път Ралфи е пораснал и трябва да се справи с Коледа и всичко, което идва с нея… като баща. Питър Билингсли се завръща в ролята, която накара деца от всички възрасти да очакват коледната сутрин с нетърпение.

Тази затрогваща и изпълнена с хумор следваща глава от историята на Ралфи Паркър го заварва пораснал със собствено семейство, решен да създаде незабравима Коледа за децата си. Разбира се, както е традицията в домакинството на Паркър, въпреки неимоверните усилия на „татко“ да внесе коледния дух, нещата се объркват комично. Питър Билингсли се завръща като Ралфи, писател, който сега е глава на фамилията Паркър след смъртта на баща си.

В главните роли заедно с Билингсли като Ралфи Паркър са Ерин Хейс („Поверително от кухнята“) като съпругата на Ралфи - Санди; Джулиана Лейн („Блудният син“) като дъщеря им Джули; Ривър Дрош („Чудотворци“) като сина им Марк. Скот Шварц се завръща като Флик; Р. Д. Роб се завръща като Шварц; Иън Петрела отново играе ролята на брата на Ралфи - Ранди; Дейвис Мърфи като Делбърт Бъмпус. Зак Уорд се завръща като Скот Фаркус, а Джули Хагърти (“Изгубени в Америка”) като майката на Ралфи - г-жа Паркър.

„Какво отне толкова време, за да продължим историята?“ е въпросът, който Питър Билингсли, актьор, продуцент и съсценарист на филма, си е задавал беазброй пъти, през годините. „Имаше много разговори за продължение много по-близо до момента, когато оригиналният филм излезе през 1983 г.“, спомня си той. „И тогава, разбира се, и в началото на 90-те… В крайна сметка изглеждаше като далечен спомен, сякаш никога няма да можем да го направим.

Но ето ни, Ралфи вече е пораснал, има собствено семейство и това е възможност да върнем толкова много от тази магия, но с изцяло нова перспектива. Виждате какви са мечтите му, какъв е животът му сега, какво е семейството му. В известен смисъл чакането толкова дълго го прави още по-специален, защото има много нови герои, а и от старите, любими на феновете, които виждаме как са се променили след толкова години.“

Онлайн филми Семейни. A Christmas Story Christmas / Коледна история по Коледа (2022)

Плейъри Помощ
default
8
8
0