FilmiFen » Военни » Eye in the Sky / Война на дронове (2015) BG AUDIO

Eye in the Sky / Война на дронове (2015) BG AUDIO

Гледай онлайн - Eye in the Sky / Война на дронове (2015) BG AUDIO

Eye in the Sky / Война на дронове (2015) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Военни
Година: 2015
Държава: Великобритания
Режисьор: Гавин Худ
В ролите: Карл Бюкс, Ричард Маккейб, Баркхад Абди, Йън Глен, Хелън Мирън, Фиби Фокс, Алън Рикман, Арън Пол, Ким Енгелбрехт, Джеймс Александър
Времетраене: 102 минути
Български дублаж: Да
Базирана в Лондон, полковник Катрин Пауъл е офицер от британското военно разузнаване, начело на свръх секретна мисия за залавянето на група опасни терористи в тайната им квартира в Найроби, Кения. Мисията неочаквано ескалира от "залавяне" до "унищожаване", след като Пауъл осъзнава, че терористите се подготвят за осъществяването на смъртоносен самоубийствен атентат.

В базата си в Невада, американският пилот на дрон Стив Уотс получава заповед за унищожаване на тайната квартира на терористите, но в този момент едно деветгодишно момиче се появява неочаквано в смъртоносната зона, точно пред оградата на къщата, в която са терористите.

Предвид това неочаквано обстоятелство и реалният риск от непредвидени косвени жертви, невероятно трудното решение за нанасянето на смъртоносния удар започва да се прехвърля по командната верига от политици и адвокати, докато секундите до самоубийствения атентат неумолимо намаляват.

Онлайн филми Военни. Eye in the Sky / Война на дронове (2015) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
9
12
3