FilmiFen » Български » Moving cinema / Пътуващо кино (2019)

Moving cinema / Пътуващо кино (2019)

Гледай онлайн - Moving cinema / Пътуващо кино (2019)

Moving cinema / Пътуващо кино (2019)
SD 360
Година: 2019
Държава: България
Режисьор: Илия Костов
В ролите: Катерина Евро, Любен Чаталов, Юри Ангелов, Кристиан Макаров, Васил Банов, Васил Василев-Зуека, Борис Луканов, Меглена Караламбова, Робърт Янакиев, Андрей Слабаков, Кристина Кръстева, Катя Близнакова, Досьо Досев, Бисер Маринов и др.
Времетраене: 121 минути
Български дублаж: Да
Бивши кинаджии тръгват на път с един стар кемпер и няколко диска със стари филми, за да изпитат силата на спомена в действителността. Обикалят градове и села, представяйки световни и родни образци във филмовото изкуство - "Великолепната седморка", "Птиците", "Апокалипсис сега", "Ново кино "Парадизо", "Любовта е лудост", "Козият рог".
Идеята е миналото да стане настояще с...филми. По пътя всеки от героите разказва и своята житейска история, която уж е различна, но стига до същото....

Пътуването продължава. Друг е въпросът - живи ли са старите надежди, могат ли да очертаят мечти и хоризонти в киното и в света изобщо. Отговорът е класически. Идеалът рухва от битови сражения, а реалността винаги е по-различна от това, което се показва във филмите - и в старите, и в новите.
Остава може би само любовта и неосъщественият стремеж към съвършения филм....

Онлайн филми Български. Moving cinema / Пътуващо кино (2019)

Плейъри Помощ
default
10
22
12