FilmiFen » Приключенски » Silence / Мълчание (2016)

Silence / Мълчание (2016)

Гледай онлайн - Silence / Мълчание (2016)

Silence / Мълчание (2016)
SD 480
Година: 2016
Държава: САЩ, Мексико, Тайван
Режисьор: Мартин Скорсезе
В ролите: Лиъм Нийсън, Андрю Гарфийлд, Адам Драйвър, Таданобу Асано, Йосуке Кабозука, Шиниа Цукамото, Исей Огата, Кийрън Хайндс, Рич Граф и др.
Времетраене: 161 минути
Български дублаж: Не
Младият йезуитски свещеник Себастиано Родригес (Андрю Гарфийлд) е изпратен в Япония, където да помага на местната църква и да разследва слуховете, че неговият ментор отец Ферейра (Лиъм Нийсън) е извършил вероотстъпничество. Родригес и спътникът му Франциско Гарпе (Адам Драйвър) пристигат в Япония през 1638, където заварват местното християнско население да се укрива.

Службите за сигурност задължават тези, които са заподозрени в изповядване на християнство, да стъпкват грубите изображения на Исус, пред които се молят, за да докажат, че не изповядват обявената извън закона религия. Тези, които откажат, са вкарвани в затвора и убивани. Родригес е принуден да изтърпи сериозни страдания, докато търси истината за вероотстъпничеството на Ферейра.

Мълчание е епичен исторически филм от 2016 година на режисьора Мартин Скорсезе, който проследява живота на двама йезуитски мисионери в Япония през 17 век. Филмът е базиран на романа със същото име на японския писател Шюсаку Ендо. Въпреки че действието се развива почти изцяло в Нагасаки, Япония, филмът е заснет изцяло в Тайван, около Тайпе. Мартин Скорсезе работи над филма и се опитва да го реализира повече от 25 години.
Silence / Мълчание (2016)

Онлайн филми Приключенски. Silence / Мълчание (2016)

Плейъри Помощ
default
3
3
0
Филми от други категории