FilmiFen » Филми драма » Million Dollar Baby / Момиче за милиони (2004) BG AUDIO

Million Dollar Baby / Момиче за милиони (2004) BG AUDIO

Гледай онлайн - Million Dollar Baby / Момиче за милиони (2004) BG AUDIO

Million Dollar Baby / Момиче за милиони (2004) BG AUDIO
SD 480
Година: 2004
Държава: САЩ
Режисьор: Клинт Истууд
В ролите: Клинт Истууд, Морган Фрийман, Джей Баручел, Майк Колтър, Лусия Рижкер, Брайън Ф. О'Бърн, Антъни Маки, Марго Мартиндейл, Рики Линдхоум, Дейвид Пауледж, Джо Д'Анджерио и други
Времетраене: 127 минути
Български дублаж: Да
Франки Дън (Клинт Истууд) е прекарал целия си живот на ринга като треньор на най-добрите боксьори в страната. Най-важната максима, на която ги е учил, е и тази, според която самият той живее живота си – винаги защитавай себе си преди всичко. Поради затруднените отношения с дъщеря му, Франки не допуска да се сближи с никого.

Единственият му приятел е Скрап (Морган Фрийман), бивш боксьор, който единствен знае, че зад коравата външност на Франки се крие човек, който през последните 23 години ходи на църква всеки ден в опити да получи опрощение. Животът им тече по същия начин от години и нищо не може да наруши рутината, докато един ден в залата им не влиза Маги (Хилари Суонк).

Макар че живее в нищета, тя притежава нещо, което малцина на този свят имат – знае какво иска и е готова на всичко, за да го постигне. Най-голямото й желание е да се занимава професионално с бокс и единственото, което търси, е някой, който да повярва в нея. Но Франки не е човек, който би усложнил живота си занимавайки се с дилетанти.

Той смята Маги за прекалено възрастна тепърва да започва спортна кариера, а и... той не тренира момичета. Но не и когато това момиче, не приема "не" за отговор. Твърдата решителност на Маги да стане боксьор спечелва Франки и постепенно тя замества дъщерята, която той някога е загубил. Той влага всичко от себе си в нея, докато не я издига до върха, но и за двамата най-трудната битка тепърва предстои...
Million Dollar Baby / Момиче за милиони (2004) BG AUDIO

Онлайн филми Филми драма. Million Dollar Baby / Момиче за милиони (2004) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
16
20
4