FilmiFen » Исторически » Brothers / Братя / Bratri (2023)

Brothers / Братя / Bratri (2023)

Гледай онлайн - Brothers / Братя / Bratri (2023)

Brothers / Братя / Bratri (2023)
Full HD 1080
Година: 2023
Държава: Чехия, Германия, Словакия
Режисьор: Tomas Masin
В ролите: Oskar Hes, Jan Nedbal, Adam Ernest, Stefan Konarske, Tony Masek, Karolina Lea Novakova, Marian Mitas, David Bowles
Времетраене: 135 мин.
Български дублаж: Не
Етикети: Brothers, Братя, Bratri, 2023
Филмът „Братя“ разказва една от най-великите истории на Студената война за съпротивителната група на братята Йозеф (Оскар Хес) и Ктирад Машин (Ян Недбал). Семейство Машин става мишена на преследване в контролираната от комунистите Чехословакия и братята вярват, че следвайки примера на своя баща, герой от антинацистката съпротива, единственият начин да се борят срещу диктатурата е с пистолет в ръка.

В същото време те осъзнават своята отговорност към майка си (Татяна Дикова Вилхелмова) и сестра си (Каролина Леа Новакова). Те създават група за съпротива, която е отговорна за поредица от насилствени действия, чието разследване е поверено на капитана от Държавна сигурност Колер (Стефан Конарске). Машинистите стават най-търсените мъже в страната.

Те се опитват да избягат в Западен Берлин, където планират да се присъединят към американската армия с цел освобождаване на Чехословакия. Издирването на петима членове на група за съпротива продължава в Източна Германия, където започва едно от най-големите преследвания в съвременната история. Малко теми от чешката история предизвикват толкова емоции, колкото историята на филма „Братя“.

Онлайн филми Исторически. Brothers / Братя / Bratri (2023)

Плейъри Помощ
default
7
8
1