FilmiFen » Криминални » Freedom Writers / Гласове на свободата (2007) BG AUDIO

Freedom Writers / Гласове на свободата (2007) BG AUDIO

Гледай онлайн - Freedom Writers / Гласове на свободата (2007) BG AUDIO

Freedom Writers / Гласове на свободата (2007) BG AUDIO
SD 480
Година: 2007
Държава: САЩ, Германия
Режисьор: Ричард ЛаГраванезе
В ролите: Патрик Демпси, Хилари Суонк, Скот Глен, Имелда Стаунтън, Ейприл Л. Хернандез, Кристин Херера и др
Времетраене: 123 минути
Български дублаж: Да
Ерин Грюуел в ролята (Хилари Суонк) е амбициозна 23 годишна току-що завършила млада жена, на която е предложена работа като учителка в гимназия. Само че гимназията се намира в едно от най-враждебните места в Калифорния, а и на нея са поверени ученици, който останалите учители смята, че не могат да бъдат научени на нищо.

Само че самата тя смята че това е неоснователно и вижда съвсем реална надежда да промени тези млади хора. Не е изнендаващо обаче, че усилията й са възприети от самите ученици двузначно, предимно с враждебност. Само че нейната безстрашност и непоколебимост й помагат да намери точният подход към групичката. Когато тя запознава учениците си със събитията около Холокоста, тя с изумление открива, че те не знаят нищо за тази трагедия, сполетяла света десетилетия назад.

Лекциийте й, разказващи за мъчителните събития отварят съзнанието на учениците за емоций, които досега те никога не са изпитвали. Разказите за насилието, несправедливостта и нетолерантността отварят очите на децата и към собственият им начин на съществуване, помагайки им да видят и избягат от техните идентични проблеми в собственият им свят.

Ерин окуражава учениците да пишат за тези техни преживявания и изповядвайки се пред самите тях, всички изпитват огромно задоволство от това признание. Всичките 150 завършват училище, като някои от тях имат реални шансове да продължат образованието си в колеж.

Онлайн филми Криминални. Freedom Writers / Гласове на свободата (2007) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
8
9
1