FilmiFen » Комедия » The Watch / Съседска стража (2012) BG AUDIO

The Watch / Съседска стража (2012) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Watch / Съседска стража (2012) BG AUDIO

The Watch / Съседска стража (2012) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Комедия
Година: 2012
Държава: САЩ
Режисьор: Акива Шафър
В ролите: Бен Стилър, Винс Вон, Джона Хил, Ричард Айоаде, Патрисия Френч, Роузмари ДеУит, Уил Форте, Мел Родригез, Дъг Джоунс, Били Кръдъп, Ерин Мориарти, Никълас Браун и други.
Времетраене: 102 минути
Български дублаж: Да
Четирима приятели създават група за наблюдение на квартала, за да избягат за малко от всекидневните си семейни задачи. Скоро откриват извънземен заговор за унищожение на Земята. Сега те са единственият шанс на Гленвю и света за спасение. Единственото по-опасно нещо от глобална заплаха за мирните граждани на малкия Гленвю са четирима пройдохи решили да ги спасят. Запознайте се със съседската стража – ангажирания Евън, семейния Боб, бунтаря Франклин и разведения Джамаркъс.

Това е Гленвю, Охайо, САЩ на планетата Земя. Всичко изглежда тихо и спокойно, макар Евън, Боб, Франклин и Джамаркъс да са решили да пазят квартала. Докано вършат това, пият бира, говорят глупости и, в общи линии бездействат. Новите им якета на пазители носят емблема с крила и глава на тигър, но дори и с тях четиримата показват малко уважение към гражданите, които сами са решили да пазят. Когато случайно разбират, че градът им ще бъде завзет от извънземни те нямат избор освен да влязат в ролята си на стражи.

Онлайн филми Комедия. The Watch / Съседска стража (2012) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
3
6
3