FilmiFen » Фантастика » Sucker Punch / Sucker Punch: Измислен свят (2011) BG AUDIO

Sucker Punch / Sucker Punch: Измислен свят (2011) BG AUDIO

Гледай онлайн - Sucker Punch / Sucker Punch: Измислен свят (2011) BG AUDIO

Sucker Punch / Sucker Punch: Измислен свят (2011) BG AUDIO
SD 480
Година: 2011
Държава: САЩ
Режисьор: Зак Снайдер
В ролите: Емили Браунинг, Карла Гуджино, Джейми Чънг, Ванеса Хъджинс, Джена Малоун, Аби Корниш, Скот Глен, Джон Хам, Оскар Айзък
Времетраене: 109 минути
Български дублаж: Да
Всичко започва, когато майката на Бейбидол умира и вторият й баща я праща в психиатрия под предтекст, че е сериозно болна. Там единствено богатото въображение ще й помогне да избяга от мрачната реалност, в която попада. Така извън границите на времето и пространството, Бейбидол може да отиде където и когато си пожелае.

Въображаемите й приключения й дават възможност да срещне мъдрец, който й казва, че свободата й е постижима, стига да е наясно, че я иска. Убедена, че трябва да се бори за нея, тя убеждава още четири от момичетата в психиатрията, които също като нея ще бъдат подложени на лоботомия, да се включат в битката й за свобода.

Това са цапнатата през устата Рокет, израслата на улицата Блонди, сериозната Амбър и притеснителната Суийт Пий. Със силата на ума си, бойните си таланти и малко женска хитрост, те ще трябва да се преборят с врага в лицето на техните надзиратели и двамата жестоки доктори – мадам Горски и Хай Ролър.

Онлайн филми Фантастика. Sucker Punch / Sucker Punch: Измислен свят (2011) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
3
5
2