Филми » Филми драма » The English Teacher / Учителката по английски (2013) BG AUDIO

The English Teacher / Учителката по английски (2013) BG AUDIO

The English Teacher / Учителката по английски (2013) BG AUDIO

The English Teacher / Учителката по английски (2013) BG AUDIO
SD 480
Година: 2013
Държава: САЩ
Режисьор: Крейг Зиск
Времетраене: 91 минути
Български дублаж: Да
Филмът разказва историята на Линда Синклер (Джулиан Мур), 45-годишна неомъжена гимназиална учителка по английски език в малкия град Кингстън, Пенсилвания. Тя споделя един малък апартамент с двете си сиамски котки и богатата й колекция от класическа литература. Нейният живот е много по-сложен от драмите, които тя поглъща от страниците на книгите й, но тя го харесва такъв, какъвто е.

Но страницата на обикновения живот на Линда неочаквано се преобръща, когато бившият й ученик, една от тогавашните звезди на училището, Джейсън (Майкъл Ангарано) се завръща в Кингстън, след като неуспешно е опитал да се утвърди като драматург в Ню Йорк. Сега, вече на 20 години, Джейсън е на ръба да изостави изкуството, притиснат от баща му д-р Том Шерууд (Грег Киниър), и да се запише да учи право.

Линда не може да понесе мисълта, че Джейсън иска да се откаже от мечтата си, и решава да се намеси, като му предлага да поставят в училищния театър пиесата му "Какавидата", с помощта на амбициозния учител по драма Карл...
Ad1 Ad2

Филми онлайн Филми драма. The English Teacher / Учителката по английски (2013) BG AUDIO

Плейъри Помощ
player_cover
0
1
1