FilmiFen » Криминални » La Horse / Хероин (1970) BG AUDIO

La Horse / Хероин (1970) BG AUDIO

Гледай онлайн - La Horse / Хероин (1970) BG AUDIO

La Horse / Хероин (1970) BG AUDIO
SD 360
Година: 1970
Държава: Франция, Италия, ФРГ
Режисьор: Пиер Грание-Дефер
В ролите: Жан Габен, Даниел Агорет, Мишел Барбе, Кристиан Барбие, Пиер Дюкс, Армандо Франсиоли, Жулиен Гиомар, Елинор Ир, Райнхард Колдехоф, Феликс Мартин и др.
Времетраене: 80 мин.
Български дублаж: Да
Етикети: Horse, Хероин, 1970, BG AUDIO
Земята е по-ценна от парите, честта е по-скъпа от живота, мълчанието - от златото... За семейството, за честта, за живота и мечтата... Никой не може да спре войната на един мъж с идеали от миналото срещу морала на настоящето...

Село във френската провинция, където всеки знае всичко за другите. Фамилията на авторитарен партриархален фермер, за който има само една ценна дума в живота и тя е "работа", е застигната от нещастие. Внукът му се забърква в трафик на дрога с пратка хероин, която скрива в семейната ферма.

Идеята, че с изхвърлянето й проблемът ще се реши, не действа, защото гангстерите си искат стоката обратно...Привързан към земята и традициите, с власт, която никой не смее да оспори, старият фермер не се поколебава да вземе правосъдието в свои ръце.

С непоколебима твърдост, подпомогнат от цялата фамилия, той един по един елиминира наркотрафикантите. На терена на фермата се води истинска война, но никой не издава и думичка пред полицията и властите. Честта на семейството трябва да бъде спасена....

Онлайн филми Криминални. La Horse / Хероин (1970) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
7
7
0