FilmiFen » Комедия » The Incredible Burt Wonderstone / Феноменалният Бърт Уондърстоун (2013) BG AUDIO

The Incredible Burt Wonderstone / Феноменалният Бърт Уондърстоун (2013) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Incredible Burt Wonderstone / Феноменалният Бърт Уондърстоун (2013) BG AUDIO

The Incredible Burt Wonderstone / Феноменалният Бърт Уондърстоун (2013) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Комедия
Година: 2013
Държава: САЩ
Режисьор: Дон Скардино
В ролите: Джим Кери, Стив Карел, Стив Бушеми, Оливия Уайлд, Джеймс Гандолфини, Алън Аркин, Джей Мор, Майкъл Хербиг, Мейсън Кук, Люк Ванек, Закари Гордън
Времетраене: 100 минути
Български дублаж: Да
В продължение на години Бърт Уондърстоун (Стийв Карел) е бил любимия магьосник на жителите и посетителите на бляскавия Лас Вегас. Заедно с помощника си Антон (Стийв Бушеми), Бърт е успял да си изгради имидж, който винаги е привличал голям брой зрители към представленията му.

Но с течение на времето и след няколко инцидента представленията на Бърт и Антон губят своята популярност и двамата остават в сянката на изгряващата звезда Стийв Грей (Джим Кери), който притежава невероятен усет и винаги успява да привлича погледите на хората към себе си. Благодарение на впечатляващите си фокуси Грей се издига светкавично, а Бърт остава без работа, без пари и без подкрепата на Антон, който заминава за Камбоджа за да представя фокусите си на тамошните жители. Единствените хора, които могат да помогнат на Бърт са красивата му асистентка Джейн и неговия ментор Ранс Хансън.

С тяхна помощ Бърт започва да усъвършенства уменията си и прави всичко възможно за да се превърне отново в любимец на публиката.

Онлайн филми Комедия. The Incredible Burt Wonderstone / Феноменалният Бърт Уондърстоун (2013) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
1
2
1