Филми » Комедия » Be Cool / Игра по ноти (2005)

Be Cool / Игра по ноти (2005)

Be Cool / Игра по ноти (2005)

Be Cool / Игра по ноти (2005)
SD 480
Жанр: Комедия
Година: 2005
Държава: САЩ
Режисьор: Ф. Гари Грей
Времетраене: 118 минути
Български дублаж: Не
Лицето на "Игра на пари" беше заслепяващо самоувереният Джон Траволта, който излъчваше чар и сексапил на талази в ролята на престъпен лихвар, който превзема Холивуд. Десет години по-късно, Траволта мързеливо се оставя на течението в "Игра по ноти", но забавлява зрителите в продължението, което заменя филмовата индустрия с музикалния бизнес.

Филмът започва с една от симпатичните шеги - Чили Палмър (Джон Траволта) се е наситил на Холивуд, след като е продуцирал голям хит, но после не е сполучил с продължението. Той се интересува от музикалния бизнес и намира пролука, когато научава, че старият му приятел Томи (Джеймс Удс) е убит от руски мафиот.

Томи е завещал независимата си компания на съпругата си Еди (Ума Търман), а заедно с нея и проблеми с менаджера на новата им звезда, неговия хомосексуален бодигард и банда ядосани рапъри. Съзвездието блестящи актьори (и музиканти) е само допълнителен плюс. Присъствието на Траволта и Търман заедно на екрана засилва интереса и в "Игра по ноти" всичко върви по ноти.
Ad1 Ad2

Филми онлайн Комедия. Be Cool / Игра по ноти (2005)

Плейъри Помощ
player_cover
1
3
2