FilmiFen » Екшън » The Adjustment Bureau / Агенти на съдбата (2011) BG AUDIO

The Adjustment Bureau / Агенти на съдбата (2011) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Adjustment Bureau / Агенти на съдбата (2011) BG AUDIO

The Adjustment Bureau / Агенти на съдбата (2011) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 2011
Държава: САЩ
Режисьор: Джордж Нолфи
В ролите: Мат Деймън, Емили Блънт, Терънс Стамп, Даниел Де Ким, Антъни Маки, Майкъл Кели, Дейвид Алан Баши, Лиам Фъргюсън, Рона Фокс, Джон Слатъри и др.
Времетраене: 103 мин.
Български дублаж: Да
Дали контролираме съдбата си или невидими сили ни манипулират? На крачка от спечелване на място в американския сенат, амбициозния политик Дейвид Норис (Мат Деймън) среща красивата балерина Елис Селас (Емили Блънт), жена, като никоя която е познавал.

Точно когато осъзнава, че се влюбва в нея, мистериозна организация решава, че двамата не трябва да бъдат заедно. Дейвид е изправен срещу самите агенти на Съдбата – хората от Бюрото по Нагаждане, които ще направят всичко по силите си, за да държат влюбените разделени.

В лицето на малкия шанс, Дейвид или трябва да забрави за нея и да приеме (пред)определения си път, или да рискува всичко, за да прекърши Съдбата и да бъде с Елис. Развиващ се в Ню Йорк, филмът "Агенти на съдбата" е базиран по разказ на Филип К. Дик („Блейд Рънър“, „Зов за Завръщане“, „Специален Доклад), режисиран от Джордж Нолфи (дебют), написал сценариите на „Бандата на Оушън 2“ и „Ултиматумът на Борн“.

Онлайн филми Екшън. The Adjustment Bureau / Агенти на съдбата (2011) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
21
24
3