FilmiFen » Детски » Despicable Me 3 / Аз, проклетникът 3 (2017) BG AUDIO

Despicable Me 3 / Аз, проклетникът 3 (2017) BG AUDIO

Гледай онлайн - Despicable Me 3 / Аз, проклетникът 3 (2017) BG AUDIO

Despicable Me 3 / Аз, проклетникът 3 (2017) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Детски
Година: 2017
Държава: САЩ
Режисьор: Пиер Кофен, Кайл Балда
Времетраене: 89 минути
Български дублаж: Да
Запознайте се с Дру – брата близнак на Гру, който в Аз, проклетникът и Аз, проклетникът 2 доказа, че по-голям злодей от него не е съществувал. Новият трейлър на третата част от забавното приключение ни представя Дру – пълното копие на Гру… но с буйна руса коса. В ''Аз, проклетникът 3'', който излиза на голям екран на 30 юни, изгубеният роднина ще се опита да върне брат си към злодейството.

След като Гру осинови трите момичета и намери любовта в лицето на Луси, той сякаш е напът да изгуби суперзлодейските си сили. В първия трейлър видяхме как е преметнат и унижен от един смахнат бандит – Балтазар Брат. И това сякаш е краят на кариерата и славата му. Но по неведоми пътища Гру разбира, че има брат близнак, за когото никой не подозира.

Дру е пълно копие на брат си… но с коса и по-богат. Освен това той е изключително неопитен във вършенето на зли деяния. Двамата братя са принудени да се съюзят за една последна кражба, а Гру ще трябва да си припомни как се правят злини и да направи всичко възможно брат му да не пострада в мисията.

Онлайн филми Детски. Despicable Me 3 / Аз, проклетникът 3 (2017) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
20
24
4