FilmiFen » Комедия » The Men Who Stare at Goats / Мъжете, които се взират в кози (2009)

The Men Who Stare at Goats / Мъжете, които се взират в кози (2009)

Гледай онлайн - The Men Who Stare at Goats / Мъжете, които се взират в кози (2009)

The Men Who Stare at Goats / Мъжете, които се взират в кози (2009)
SD 480
Жанр: Комедия
Година: 2009
Държава: САЩ
Режисьор: Грант Хеслов
В ролите: Джордж Клуни, Кевин Спейси, Юън Макгрегър, Джеф Бриджис, Стивън Ланг, Робърт Патрик, Уолед Зуаитер, Стивън Рот, Глен Моршоуер, Ник Оферман, Тим Грифин и др.
Времетраене: 94 минути
Български дублаж: Не
Блестяща черна комедия, вдъхновена от истинска история, на която едва ли ще повярвате. Репортер прави зашеметяващи разкрития за свръхсекретна част от американската армия, при срещата си със загадачен свързочник от специалните части, изпратен с „умопобъркваща” мисия.

Репортерът Боб Уилтън преследва следващата си история, когато среща Лин Касиди, мрачна личност, която твърди, че е част от експериментална военна единица. Според Касиди, Нова земна армия променя начина, по който се водят войните. Легионът на „Войните-джедай” с безпрецедентни психически сили могат да четат мислите на врага, да преминават през стени и дори да убият коза, просто взирайки се в нея. Създателят на програмата, Бил Джанго изчезва и мисията на Касиди е да го открие. Заинтригуван от невероятните истории на новия си познат, Боб решава да го придружи по време на търсенето.

Когато двамата проследяват Джанго до таен тренировъчен лагер, управляван от ренегата Лари Хупър, репортерът попада в средата на схватката между Нова земна армия на Джанго и личната милиция от супервойници на Хупър.

За да оцелее, Боб ще трябва да направи неща, за които не е вярвал, че са възможни.

Онлайн филми Комедия. The Men Who Stare at Goats / Мъжете, които се взират в кози (2009)

Плейъри Помощ
default
0
1
1