FilmiFen » Документални » Boys Don't Cry / Момчетата не плачат (1999) BG AUDIO

Boys Don't Cry / Момчетата не плачат (1999) BG AUDIO

Гледай онлайн - Boys Don't Cry / Момчетата не плачат (1999) BG AUDIO

Boys Don't Cry / Момчетата не плачат (1999) BG AUDIO
SD 480
Година: 1999
Държава: САЩ
Режисьор: Кимбърли Пиърс
В ролите: Жанет Анет, Хилари Суонк, Клои Севини, Питър Сарсгаард, Алисън Фоланд, Алисия Горасон и др.
Времетраене: 114 мин.
Български дублаж: Да
Истинска история за смелостта да бъдеш самия себе си. Когато Брандън Тийна (Хилари Суонк) – млад мъж с ангелско лице, се озовава във Фолс Сити, щата Небраска, той установява, че се чувства като у дома си.

За нула време той се сдушва с банда глуповати и буйни местни момчета, намира си гадже и се сприятелява с достатъчно хора, за да почувства че има нещо като малко семейство. Това може би е най-щастливият период в живота му. Все пак сенките, витаещи над живота му, лека-полека изплуват: присъда заради автокражба и солидно досие в полицията.

Всъщност, оказва се, че Брандън Тийна крие много по-сериозна тайна: той всъщност е Тийна Брандън – жена, представяща се за мъж. Тази впечатляваща история е базирана на действителни събития, случили се през 1993 г. и завършили трагично: Брандън е изнасилена и убита от двама от своите така наречени приятели. Въпреки ужасяващата си развръзка, в ръцете на режисьорката Кимбърли Пиърс историята не е потискаща или назидателна, а затрогваща.

Това в най-голяма степен се дълги на феноменалното, несантиментално изпълнение на Хилари Суонк, играеща с естествена виталност, която повечето актриси въобще са забравили че притежават.

Онлайн филми Документални. Boys Don't Cry / Момчетата не плачат (1999) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
8
10
2