FilmiFen » Детски » Wish / Желание (2023) BG AUDIO

Wish / Желание (2023) BG AUDIO

Гледай онлайн - Wish / Желание (2023) BG AUDIO

Wish / Желание (2023) BG AUDIO
Full HD 1080
Жанр: Детски
Година: 2023
Държава: САЩ
Режисьор: Крис Бък, Фоун Вийрасънторн
В ролите: Ариана Дебос, Крис Пайн, Алън Тюдик, Анжелик Кабрал, Виктор Гарбър, Наташа Ротуел, Дженифър Кумияма, Харви Гулен, Евън Питърс
Времетраене: 95 минути
Български дублаж: Да
Етикети: Wish, Желание, 2023, BG AUDIO
"Желание" (Wish 2023) е детски филм, който потапя зрителите във вълшебния свят на кралство Розас, където смелото седемнадесетгодишно момиче Аша получава възможността да се изправи срещу злото и да защити своето приказно кралство. В тази приказка за доброто, Аша и нейният нов приятел - космическата сила Звезда, трябва да се изправят срещу лукавия крал Магнифико, който злоупотребява с желанията на хората, за да укрепи своята власт над кралството.

Аша е младо момиче, което живее в кралство Розас и усеща тъмна сила около своя владетел Крал Магнифико. В един момент тя отправя искрена молба към небосвода, на която отговаря Звезда - магическа сила от небето, която има способността да изпълнява желания. Заедно те трябва да преодолеят възникналите злини в кралството и да се борят за по-добро бъдеще за неговите жители. Освен това Аша има сладко козле на име Валентино, което благодарение на едно изпълнено желание, придобива способността да говори. Това добавя комичен елемент към филма, а също така предоставя на Аша верен приятел и спътник в борбата срещу злото в лицето на Крал Магнифико. Героят на Валентино е озвучен от талантливия актьор Алън Тюдик, който е известен с множество роли в анимационни филми на Дисни.

"Желание" (2023) е вълшебен анимационен филм, който създава мост между реалността и фантазията, като разкрива значимостта на смелостта и доброто в света на приказките. Филмът се отличава със своя уникален анимационен стил, който комбинира компютърна анимация с визията на акварелна анимация.
Wish / Желание (2023) BG AUDIO

Онлайн филми Детски. Wish / Желание (2023) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
87
104
17