Филми » Комедия » Intolerable Cruelty / Непоносима жестокост (2003) BG AUDIO

Intolerable Cruelty / Непоносима жестокост (2003) BG AUDIO

Intolerable Cruelty / Непоносима жестокост (2003) BG AUDIO

Intolerable Cruelty / Непоносима жестокост (2003) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Комедия
Година: 2003
Държава: САЩ
Режисьор: Джоел Коен, Итън Коен
Времетраене: 99 Минути
Български дублаж: Да
Предварителният брачен договор Меси е висш адвокатски пилотаж.

Неговата структура и детайлно изпипани клаузи се изучават в Харвард. Този контракт никога не е бил развалян в съда, поради гениалната си простота – всеки от двамата съпрузи запазва сто процента от своята собственост при развод. Независимо по чия вина. Брачният договор Меси е еманация на безкористното обвързване, прослава на чистата любов и венец на правната мисъл.

А неговият автор, адвокат Майлс Меси (Джордж Клуни) се радва на безграничен респект от страна на гилдията и нескончаема върволица от безбожно богати клиенти. Майлс е циник, способен да превърне черното в бяло, благодарение на което не помни да е губил дело. Отегчен от славата си самовлюбен милионер, вманиачен на тема външен вид.

Позавехнал заклет ерген, за когото е въпрос на време да си намери майстора в лицето на пищната красавица Мерилин (Катрин Зита-Джоунс). И нейното призвание е бракоразводният бизнес с милионери, които тя уличава в изневяра, за да прибере солидни обезщетения. Отначало Майлс й разказва играта, но изкусителната брюнетка съчетава сексапила си с опасен ум. Адвокатът няма да остане безразличен нито към едното, нито към другото. А играта на котка и мишка между двамата ще доведе до неочакван финал.
Ad1 Ad2

Филми онлайн Комедия. Intolerable Cruelty / Непоносима жестокост (2003) BG AUDIO

Плейъри Помощ
player_cover
9
12
3