Филми » Военни » Tuntematon sotilas / Незнайният воин / The Unknown Soldier (2017)

Tuntematon sotilas / Незнайният воин / The Unknown Soldier (2017)

Tuntematon sotilas / Незнайният воин / The Unknown Soldier (2017)

Tuntematon sotilas / Незнайният воин / The Unknown Soldier (2017)
SD 480
Жанр: Военни
Година: 2017
Държава: Финландия, Белгия, Исландия
Режисьор: Аку Лоухимиес
Времетраене: 180 мин.
Български дублаж: Не
В началото на 40-те години се разгаря кръвопролитна война на съветско-финландската граница. Целта на СССР в този конфликт беше да завземе Финландия и да я прикрепи към своята територия, превръщайки независимата държава в подчинена своя република, като Естония. Много финландци са се включили в боевете, защитавайки родната си земя до последния си дъх.

Тези, които не са влезли в редовната армия, са се включили в опълчението. Сред онези, които доброволно са се отправили на война, беше Рики, чиято къща беше превзета от руснаците. Той не се бие заради лозунгите, а имаше собствени сметки за разчистване с нашествениците. Но командирът му се оказва безскрупулен кариерист, готов за генералско звание на всичко, дори да жертва войници, които той никога не е считал за човешки същества.

В допълнение сред познатите на Рики беше и сержант Лето, който вярвал, че нито той, нито някой друг от подразделението ще оцелее до края на войната. Даже Финландия да остане свободна, те, военните, имат една съдба: да напоят почвата със собствената си кръв...
Ad1 Ad2

Филми онлайн Военни. Tuntematon sotilas / Незнайният воин / The Unknown Soldier (2017)

Плейъри Помощ
player_cover
15
18
3