Филми » Приключенски » The Last Starfighter / Последният звезден боец (1984)

The Last Starfighter / Последният звезден боец (1984)

The Last Starfighter / Последният звезден боец (1984)

The Last Starfighter / Последният звезден боец (1984)
HD 720
Година: 1984
Държава: САЩ
Режисьор: Ели Лартър
Времетраене: 101 мин.
Български дублаж: Не
Алекс Рогън живее в караванен парк където майка му е управител и всички са като едно голямо семейство. Той поставя нов рекорд на видеоиграта Starfighter, печелейки аплодисментите на всички и по-късно същия ден разбира, че е отхвърлен като кандидат за студентски заем за колежа.

Потиснат, той среща Центори, който се представя като човек от компанията, която е направила играта. Преди Алекс да разбере какво се случва в действителност, той вече е на пътуването на живота си с "кола", летяща в пространството. Избран е, за да използва уменията, които е показал във видео играта в истинска битка, за да защити галактиката от нашествие. Алекс стига до базата на Starfighter, когато разбира, че е призован да се завърне в къщи.

Там той открива, че Зан-До-Зан (извънземен ловец на глави) го преследва. При невъзможността да се прибере у дома, Алекс се връща в базата на Starfighter и там открива, че всички пилоти са били убити и той е единствения шанс за галактиката да бъде спасена от нашествие. За да осуети намеренията на нашествениците, които предлагат награда за залавянето му, той трябва да бъде победителят...
Ad1 Ad2

Филми онлайн Приключенски. The Last Starfighter / Последният звезден боец (1984)

Плейъри Помощ
player_cover
5
8
3