FilmiFen » Комедия » Last Dance / Последен танц (2022)

Last Dance / Последен танц (2022)

Гледай онлайн - Last Dance / Последен танц (2022)

Last Dance / Последен танц (2022)
Full HD 1080
Жанр: Комедия
Година: 2022
Държава: Швейцария, Белгия
Режисьор: Делфин Льоирисе
В ролите: Франсоа Берлеан, Кейси Мотет Клайн, Ла Рибо, Дебора Лукумуена, Астрид Уетнол, Жан-Беноа Югьо, Сабин Тимотео, Анна Пиери, Лиза Хардър, Доминик Реймонд, Люк Брюше
Времетраене: 82 минути
Български дублаж: Не
Историята, разказана от Делфин Льоирисе, сценарист и режисьор на филма “Пос­лед­ни­ят танц”, представен в селекцията PLAZZA GRANDE на 75 Филмов фестивал в Локарно, е историята на 75 годиш­ния пенсионер Жермен, който прекарва дните си потопен в “сладко нищоправене”, начин на живот на средната класа, която не поема никакви отговорности.

Всъщност съп­ру­га­та му Лиза е тази, която се грижи за всичко, като същевременно намира време за бла­го­тво­ри­тел­ност и за артистични прояви. Последното й постиже­ние е танцов спек­та­къл, създаден от испанско-швейцарската хорео­граф­ка Ла Рибо /самата тя играе във филма/.

Когато, неочаквано, Лиза умира, на Жермен се налага да прави неща, които до тогава не е правил. Преди всичко, обаче, той трябва да спази обещанието, което те са си дали взаимно: който преживее другия, трябва да довърши неговия проект.
Last Dance / Последен танц (2022)

Онлайн филми Комедия. Last Dance / Последен танц (2022)

Плейъри Помощ
default
8
10
2