FilmiFen » Ужаси » The Strangers: Chapter 1 / Безликите: Глава първа (2024)

The Strangers: Chapter 1 / Безликите: Глава първа (2024)

Гледай онлайн - The Strangers: Chapter 1 / Безликите: Глава първа (2024)

The Strangers: Chapter 1 / Безликите: Глава първа (2024)
SD 480
Жанр: Ужаси
Година: 2024
Държава: САЩ, Испания
Режисьор: Рени Харлин
В ролите: Маделейн Печ, Фрой Гутиерес, Габриел Басо, Ема Хорват, Рейчъл Шентън, Ричард Брейк, Ела Бруколери, Джордж Йънг, Ребека Джонстън, Рафаела Бискайн, Флориан Клеър, Джанис Ахерн, Райън Боун, Брук Лена Джонсън, Сара Фрийдланд
Времетраене: 91 минути
Български дублаж: Не
„Безликите: Глава първа“ поставя началото на нова хорър трилогия. Младите влюбени Мая и Райън са на романтично пътешествие из страната, когато в деня от петата им годишнина, колата им се разваля в близост от малко градче. Двамата решават да не позволяват на обстоятелствата да провалят плановете им, затова наемат романтична изолирана къща в гората.

Докато се наслаждават на тишината и спокойствието на малкия град, те изобщо не подозират, че това просто е параван, прикриващ нещо мрачно и злокобно. Атмосферата бързо се променя, когато двамата осъзнават, че вилата съвсем не е безопасно място. Вместо да се насладят на романтична обстановка, те прекарват нощта, борейки се за живота си срещу трио маскирани нападатели.

Започва смъртоносна игра на котка и мишка, за която ще са им необходими смелост и хитрост. Ще успеят ли Мая и Райън да преживеят тази дълга, ужасяваща нощ?

Онлайн филми Ужаси. The Strangers: Chapter 1 / Безликите: Глава първа (2024)

Плейъри Помощ
default
28
55
27